6721 Szeged, Osztróvszky utca 6. | Tel: (30) 313-9480 | Email: minority@t-online.hu |

Szegedi Ukrán Nemzetiségi Önkormányzat
Szegedi Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat
Szegedi Lengyel Önkormányzat
Szegedi Örmény Nemzetiségi Önkormányzat
Szegedi Bolgár Nemzetiségi Önkormányzat
Szegedi Görög Nemzetiségi Önkormányzat
Szegedi Német Nemzetiségi Önkormányzat
Szegedi Horvát Nemzetiségi Önkormányzat
Szegedi  Roma Nemzetiségi Önkormányzat
Szegedi Szerb Nemzetiségi Önkormányzat
Szegedi Román Nemzetiségi Önkormányzat

RUGALMAS TEREMBÉRLET-AKCIÓ (AKÁR 75% KEDVEZMÉNY)

 

A szegedi Nemzetiségek Háza 2017. szeptember 1. és 2017. december 31. között terembérlet-akciót hirdet, amelynek keretében a terembérleti szabályzatban meghirdetett áraknál lényegesen kedvezőbb feltételeket kínálunk.

Az akció lényege: a kedvezmény mértéke a napszaktól és a rendezvényen résztvevők számától függ. A rendezvény helyszínét a Nemzetiségek Háza intézményvezetője az intézményben megvalósuló programok függvényében maga jelöli ki a bérelhető 4 terem egyikében (12 főnél több résztvevő esetén lehetőleg az előadóteremben).

A bérleti díj munkanapokon 08.00 és 16.00 között 10 fő résztvevő felett 1.500 Ft/óra, 10 fő résztvevő alatt 1.000 Ft/óra. Egyedi esetekben további kedvezmény adható.

Konkrét teremigény esetén, továbbá munkanapokon 16.00 és 20.00 között, valamint munkaszüneti napokon 08.00 és 20.00 közöttkedvezmény mértéke: a szabályzatban szereplő árak 20-30%-a.

 

Bérelhető helyiségek

A szegedi Nemzetiségek Háza a belvároshoz közel, a Széchenyi tértől alig tíz perces gyalogútra található, a nagykörúton belül, az Osztróvszky utca 6. szám alatt. Az intézmény több nemzetiségi önkormányzat számára biztosít székhelyet, illetve mint közösségi ház alkalmas kulturális rendezvények lebonyolítására is. A házban elsődlegesen a nemzetiségi szervezetek valósítják meg programjaikat, de bérleti díj megfizetése mellett egyéb szervezetek is igénybe vehetik az ingatlan nyújtotta lehetőségeket.

A Nemzetiségek Házában bérelhető termek:

  • Nyelvi terem : alkalmas például nyelvórák tartására, kapacitása 10-15 fő
  • Klubszoba : alkalmas például klubfoglalkozásokra, kapacitása 8-15 fő
  • Udvari terem önálló mosdóval : alkalmas például nyelvi vagy kézműves foglalkozások tartására, kapacitása 8-12 fő
  • Előadóterem : alkalmas például előadások, táncfoglalkozások tartására, kapacitása 30-40 fő

A programok komfortosabbá tételéhez lehetőség van a konyha igénybevételére is.

A rendezvények ügyelet biztosítása mellett valósulhatnak meg. A bérleti díjakról és egyéb feltételekről, lehetőségekről a Nemzetiségek Háza ügyeleti rendről és bérleti díjról szóló szabályzata ad felvilágosítást. Rendszeres program esetén egyedi díjszabásra is van lehetőség.

Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Képgaléria

Megújulunk és megszépülünk!

Elkezdődtek a munkálatok.
Nagy Sándor alpolgármester Szeged Megyei Jogú Város képviseletében, a szegedi sajtó képviselői előtt átadta a Nemzetiségek Házát a kivitelezőnek, a Miksi Bau Kft-nek.
A kivitelezés maximum 120 napig tart.

A felújítás során megvalósul többek között a homlokzati nyílászárók cseréje, melynek keretében új műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre; sor kerül a homlokzati falak és a zárófödém hőszigetelésére is. Megtörténik a teljes fűtési rendszer korszerűsítése, melynek során a konyhában beépítésre kerül egy kondenzációs kombi gázkazán. Megvalósul az épülethez kapcsolódó, már meglévő, kül- és beltéri világítási rendszerek korszerűsítése, továbbá a megújuló energiák hasznosítására napelemes rendszer is kiépítésre kerül. Mindezek mellett a projekt keretében megvalósul a meglévő vizesblokk teljes átalakítása, valamint a projektarányos akadálymentesítés is.

Mivel a Nemzetiségek Háza munkaterületté lett nyilvánítva, ezért hivatalos ügyekben az alábbi elérhetőségeken vagyunk elérhetőek:
minority@t-online.hu
70/3139478 vagy 70/3139480